Actualitat de l'Àrea de joventut

CONCURS PER ESCOLLIR EL LOGOTIP DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL PLA DE L'ESTANY

CONCURS PER ESCOLLIR EL LOGOTIP DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL PLA DE L'ESTANY
07/11/2018 18:40

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Pla de l'Estany és un òrgan de consulta i participació creat el 2001 adscrit al Consell Comarcal del Pla de l'Estany. Dins d'aquest consell s'agrupen tots aquells usuaris i entitats de serveis socials que tracten temes de vellesa, i està format per representants de tots els casals de gent gran i ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal.

El Consell Consultiu no té imatge visual pròpia que l'identifiqui, per això creu necessari tenir un logotip propi i diferenciat que reflecteixi la seva identitat. L'objectiu del concurs, doncs, és obtenir un logotip que identifiqui aquest òrgan com a quelcom específic dins del Consell Comarcal (al qual està adscrit) i també donar a conèixer aquest el Consell Consultiu a la gent jove de la nostra comarca.

Per això mateix, els participants al concurs han de ser persones joves, d'entre 15 i 30 anys, residents al Pla de l'Estany. El termini de presentació de propostes comença el 2 de novembre i acaba el 15 de gener del 2019, i han de presentar-se a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac (Parc Pompeu Fabra i Poch, 1 de Banyoles).

La persona guanyadora del concurs s'endurà un premi consistent en una experiència d'escape room per a ella i tres acompanyants.

Podeu consultar i descarregar-vos les bases del concurs clicant l'enllaç.