Servei d’assessorament per a joves

Pràctiques, feina, voluntariat, nous projectes o idees, cursos, beques, viatges, erasmus +

Si no saps què estudiar, si estàs pensant en fer un curs, si busques feina i no saps per on començar, si et planteges marxar a l’estranger o fer un voluntariat, si vols emprendre un projecte o un negoci, o si simplement no saps què fer....Vine a l’Oficina jove i t’assessorarem!

 

Objectius del servei

Aquest servei pretén acompanyar al jove d’una manera personalitzada a trobar els recursos més adequats per canviar la seva situació d’ocupabilitat actual. 

Per fer-ho oferim un servei d’assessorament en temes d’ocupació, formació, emprenedoria, mobilitat internacional, beques d'estudi, entre d'altres.

La idea és afavorir que els joves estiguin en ACTIU, no només laboralment sinó en altres àmbits (estudiant, treballant, fent pràctiques, voluntariats, etc) per tal de nodrir el desenvolupament de competències en àmbits diversos, fet que ha de permetre als joves millorar la seva ocupabilitat.

 

Per a què serveix? Com funciona?

Com que cada vegada el mapa de recursos és més divers i complex, l’atenció personalitzada, de la mà dels professionals del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i de l’Ajuntament de Banyoles, permet facilitar al jove l’accés al recurs més adequat per al seu propi desenvolupament. 

Aquest assessorament parteix de la idea d’oferir un servei d’intermediació entre els joves i els recursos disponibles (Servei d’Ocupació Municipal, Servei d’Ocupació de Catalunya, formacions, beques, voluntariats, pràctiques, iniciatives europees, etc.). D’aquesta manera es procura que el jove no sigui enviat a la deriva entre els diferents serveis i recursos que hi ha al seu abast.

 

Demanar cita prèvia

Per tal de garantir una òptima atenció, cal demanar cita prèvia trucant al 972 58 32 11.