Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la comarca del Pla de l’Estany. L’objectiu final de l’OJ és esdevenir la porta d’entrada única a la informació i orientació de qualitat, donant resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove. Es treballa per esdevenir un punt de referència en temes com l’associacionisme, el lleure, la salut, la cultura, el treball i la formació.

L’OJ del Pla de l’Estany forma part de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) i és fruit d’un conveni de col·laboració entre la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany. 

Des de l’OJ es vol donar un servei proper a les persones joves, donant-los suport i orientant-los en el seu camí formatiu, a l’iniciar o ampliar el seu recorregut laboral, a l’hora d’emancipar-se, de formar part del teixit associatiu de la comarca o d’emprendre un nou projecte.

Els professionals que gestionen l’OJ són especialistes en l'àmbit de la joventut, coneixen a fons el territori i es coordinen amb la resta d’agents de la comarca que ofereixen serveis i recursos per a les persones joves.

Poden fer ús de l’OJ totes les persones a títol individual, grups i/o associacions que vulguin gaudir de les activitats o serveis que s’hi ofereixen.
 

Horari d’atenció al públic
De dilluns a divendres
D'11 h a 13 h i de 16 h a 19 h

Correu electrònic
joventut@plaestany.cat
joventut@ajbanyoles.org

Telèfons
972 58 32 11 / 654 652 932