Actualitat de l'Àrea de joventut

Hort intergeneracional de Serinyà

Hort intergeneracional de Serinyà
12/05/2017 17:38

Joves i jubilats de Serinyà adeqüen un hort al costat de Can Beia per a poder-hi treballar conjuntament.

Aquesta setmana joves de Serinyà (tots ells usuaris de l'Espai Jove Can Beia),  juntament amb persones jubilades del municipi, han estat treballant un tros de terra molt proper a l'Espai Jove per tal de començar a llaurar i plantar les primeres sembres de l'estiu. La setmana passada ja van començar els preparatius de la terra per part dels jubilats, que dominen perfectament les tècniques d'adequació de la terra, i aquesta setmana s'han començat a fer-hi els treballs de plantació. 

Aquest projecte, engegat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Serinyà, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal i Benestar Social del Pla de l'Estany, juntament amb persones jubilades del municipi, pretén ser un espai d'entreteniment i aprenentatge per als joves, així com un espai de socialització entre dos col·lectius de la població: jovent i gent gran.

L'espai està obert a tots els joves i totes aquelles persones que vulguin participar-hi, i s'acostumarà a treballar-hi en horari regular d'obertura de Can Beia. Ara per ara en aquest projecte hi participen entre 15 i 20 joves, juntament amb 3 jubilats