Actualitat de l'Àrea de joventut

Local Social Jove a Porqueres

Local Social Jove a Porqueres
17/02/2017 09:10

El proper 1 de març s'inaugurarà el Local Social Jove de Porqueres.

 
El nou Local Social Jove de porqueres estarà ubicat a la segona planta del Local Social, al mateix edifici on hi ha el Casal d’Avis però en unes dependències diferents, on hi havia les antigues escoles de Mata. Situat al Carrer Pere Calders número 10, 17846 Mata - Porqueres.

 

Amb els objectius de promoure l’arrelament del jove al municipi i la seva participació activa,  facilitar espais de trobada, promoure la participació, facilitar eines i recursos juvenils i garantir l’existència d’una oferta d’oci i lleure creativa i alternativa, entre d'altres, l'Ajuntament de Porqueres va aprovar el reglament d'ús del nou espai municipal i s'inaugurarà el dia 1 de març.

 

 

El Local Social Jove disposarà dels següents espais: una sala polivalent, una sala d’estudi, despatx i lavabos.  Estarà equipat a més amb connexió gratuïta a internet i diferents jocs de taula. Com a local públic constitueix un marc físic per a la realització de les activitats lúdiques, creatives, culturals i formatives relacionades específicament amb la temàtica de l’oci i el lleure i dirigides, prioritàriament, al col·lectiu juvenil. El recinte ubica els següents serveis: servei de dinamització juvenil (activitats, tallers, cursos...), punt d’informació Juvenil, participació activa, punt de reunions i espai d'estudi. El Servei de Dinamització Juvenil té la funció d'organitzar i gestionar activitats d’oci i lleure, culturals, socials,  educatives i formatives, etc... dirigides al jovent. El Punt d’Informació Juvenil proporcionarà als joves informació que puguin requerir sobre diferents temes: treball, habitatge, oci i lleure, salut, formació, etc.... Pel que fa a la Participació Activa la funció és acompanyar i ajudar a que els joves participin activament en la seva comunitat, és a dir, que se’ls integri en un procés de presa de decisions polítiques sobre assumptes que els afectin.

 

Així doncs, us convidem als joves de Porqueres i als que hi visqueu a prop, a fer ús dels serveis, a proposar activitats, a reunir-vos-hi, a passar-ho bé, a aprendre i moltes coses més!