Actualitat de l'Àrea de joventut

T'agradaria fer un voluntariat a un alberg europeu?

T'agradaria fer un voluntariat a un alberg europeu?
22/02/2016 13:45

Joves de la comarca del Pla de l'Estany podran participar en el programa Hi Connect d'intercanvi de joves voluntaris a diferents Albergs d'Anglaterra i Gal·les, Holanda, Alemanya o Noruega. 

Aquest és un projecte que va iniciar l'Alberg Rural Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) l'any 2011. És un projecte que contempla l'intercanvi de treballadors de diferents albergs europeus i també de joves voluntaris formats. Fins ara, només hi participaven joves del Ripollès, però a partir d'aquest any també ho podran fer nois i noies d'entre 18 i 30 anys de l'Alt Empordà, la Garrotxa i el Pla de l'Estany.

Per tal de poder participar al programa cal  tenir entre 18 i 30 anys, un nivell mig d'anglès i ganes de treballar i conèixer món. Abans de marxar caldrà fer 40 hores  de formació /voluntariat a l'alberg de Banyoles  (per a joves del Pla de l'Estany). Després es podrà fer una estada  en un alberg estranger durant un mínim de 15 dies.  

Les condicions de l'estada a l'alberg estranger són que a canvi de fer un voluntariat de 5 hores al dia i 5 dies a la setmana,  l'alberg  garanteix l'allotjament i la manutenció. Durant els dos dies de descans els joves podran aprofitar per viatjar i allotjar-se en altres albergs de la xarxa del país de destí.  Les depeses de desplaçament d'anada i tornada les ha d'assumir el propi jove. 

El pròxim dia 8 d'abril a les 20h hi haurà una xerrada de presentació del projecte a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany.

Podeu fer la vostra inscripció a la xerrada a través del següent enllaç o enviant un correu a oficinajove@plaestany.cat

 

Xerrada organitzada per l'Oficina Jove del Pla de l'Estany i la Xarxa d'albergs Costa Brava-Pirineu.