Actualitat de l'Àrea de joventut

Curs de director de lleure a Cornellà del Terri

Curs de director de lleure a Cornellà del Terri
25/11/2016 08:39

L'Ajuntament de Cornellà del Terri, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i l'Escola de l'Esplai, organitza un curs de Directors i Directores de Lleure per al primer semestre de 2017.

El Curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització dels equips de monitor

 • El contingut del curs és:
  - Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
  - Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure
  - Planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius en el lleure infantil i juvenil
  - Coordinació i dinamització de l’equip de monitors i monitores

 • IMPORTANT: Per optar a l'obtenció del títol oficial de Director d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil cal estar en possessió del títol de Monitor. Consulteu convalidacions i altres casos amb la Secretaria de l'Escola de l'Esplai.


 • Estructura del curs: 

- 35 hores presencials:  2, 3, 4 i 5 de gener de 09:00 a 13:00h.  La resta del curs, dijous al matí del 12 de gener al 25 de maig, de 09:00 a 15:00h.

- 40 hores de formació no presencial

- 120 hores de pràctiques

- 25 hores de memòria de pràctiques

 

Lloc de realització de l'etapa presencial:

Centre Cultural de Cornellà del Terri
Plaça del Maig, 1
Telèfon 972 596 736

Inscripcions:

Baixa't el formulari d'inscripció.

Les inscripcions es realitzaran al Centre Cultural de Cornellà els dies feiners de dilluns a dijous i de 16:00 a 20:00h.
Preu de la matrícula: 365 €. El pagament de la matrícula es realitza per ingrés al compte ES19 2100 0255 210200006664.

Els alumnes dels centres federats a la Coordinació de Centres d'Esplai tenen un descompte de 30€ sobre el preu de la matrícula.
Inclou la tutoria personalitzada, els materials didàctics, l'assegurança, el llibre "La direcció d'activitats i entitats de lleure infantil i juvenil" i una sortida d'assistència obligatòria amb pensió completa en una casa de colònies.