Actualitat de l'Àrea de joventut

TALLER "COM SÓC? COM VULL VEURE'M?"

TALLER "COM SÓC? COM VULL VEURE'M?"
16/10/2018 11:27

En el món actual la imatge que projectem de nosaltres mateixos molts cops no és real, sobretot a les xarxes socials. Mostrem allò que creiem que  més likes tindrà, aquella imatge que ens proporcionarà més followers, fem molt de postureo... Però, ens mostrem tal com som? Realment sabem com som? Ens coneixem a nosaltres mateixos? Ens presentem tal com som o com volem ser?

Durant l'adolescència, sobretot, l'opinió que els altres tenen sobre algú i la imatge que aquesta persona vol projectar prenen una importància molt rellevant. La influència dels cànons de bellesa, la sobresaturació de les xarxes socials, l'exigència social... fa que les persones joves, sobretot, però tothom en més o menys mesura, intentin complir un conjunt d'expectatives molt exigents per tal de no ser rebujats pels seus iguals. I sovint aquest compliment d'expectivatives es fa en perjudici del propi benestar físic i emocional.

Els dilluns 12 i 19 de novembre, a les 18 h, hem preparat dues sessions, per a joves de 14 a 20 anys, per treballar des del punt de vista emocional/anímic i estètic l'autoimatge, l'autoestima i la imatge que oferim de nosaltres mateixos a altres persones. El taller és totalment gratuït però té places limitades (10 assistents) i cal inscriure's (inscripció oberta fins al dia 9 de novembre).

El dilluns 12 prendrem consciència de nosaltres mateixos treballant conceptes com l'autoestima, el jo real vs el jo ideal i les relacions amb els altres i les respostes emocionals.

El dilluns 19 aprendre'm com per mostrar-nos tal com som a nivell estètic, tot fent una pràctica amb productes que tots tenim per casa.