Actualitat de l'Àrea de joventut

T'agradaria fer un voluntariat amb el programa Hi Connect a un alberg europeu?

T'agradaria fer un voluntariat amb el programa Hi Connect a un alberg europeu?
27/02/2017 17:42

Joves de la comarca del Pla de l'Estany podran participar en el programa Hi Connect, d'intercanvi de joves voluntaris a diferents Albergs d'Anglaterra, Escòcia, Holanda o Eslovènia. 

Aquest és un projecte que va iniciar l'Alberg Rural Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) l'any 2011. És un projecte que contempla l'intercanvi de treballadors de diferents albergs europeus i també de joves voluntaris formats. En aquest projecte hi participen els albergs de St. Joan de les Abadesses, Llança, La Vall d’en Bas i Banyoles.

Per tal de poder participar al programa cal tenir entre 18 i 30 anys, un nivell mig d'anglès i ganes de treballar i conèixer món. Abans de marxar caldrà fer 40 hores de formació/voluntariat a l'alberg de Banyoles. Després es podrà fer una estada en un alberg estranger. Aquestes són les places disponibles per a l’any 2017:

 País Alberg  Dates
 Anglaterra National Forest  19/06/2017 - 10/07/2017
 Holanda  PENDENT Juny o setembre (2 setmanes)
 Eslovènia  Hostel Bovec  De juny a setembre (4 mesos)
 Escòcia  Oban  04/09/2017 - 30/09/2017

Les condicions de l'estada a l'alberg estranger són que a canvi de fer un voluntariat durant 5 dies a la setmana, l'alberg garanteix l'allotjament i la manutenció. Durant els dos dies de descans els joves podran aprofitar per viatjar lliurament. Les depeses de desplaçament d'anada i tornada les ha d'assumir el propi jove. 

El pròxim dia 10 de març a les 18:30h hi haurà una xerrada de presentació del Hi Connect a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac.

Podeu fer la vostra inscripció a la xerrada a través del següent enllaç o enviant un correu a joventut@ajbanyoles.org.