Actualitat de l'Àrea de joventut

PUNT LILA MÒBIL

PUNT LILA MÒBIL
16/07/2021 09:20

Durant les nits dels caps de setmana de l'estiu (nits de divendres i dissabte), i fins l'11 de setembre, a la zona de la Draga podreu trobar el Punt Lila mòbil. Un servei itinerant per prevenir i treballar les violències durant les nits d’oci en aquest punt de Banyoles.

Aquest Punt Lila mòbil el formen dues professionals que voltaran per la zona i cada mitja hora es situaran en un punt fix per poder trobar-les amb major facilitat (vestiran una samarreta lila amb la inscripció Punt Lila Crew en gris). També tenen un número de mòbil disponible perquè pugueu contactar amb ells (trucada o WhatsApp) quan ho necessiteu:  686 951 374.

L’objectiu d’aquestes professionals és prevenir i treballar les violències de tot tipus que s’exerceixen en l’oci nocturn fent pedagogia i dinàmiques lúdiques, i oferir alhora espais de seguretat per poder parlar tranquil·lament. Amb el Punt Lila itinerant es vol establir un servei de suport, prevenció, orientació i acompanyament davant les violències de gènere (sobretot aquestes, però també les d’altres tipus) en els espais d’oci nocturns per fer més segures les nits dels caps de setmana a Banyoles.