Actualitat de l'Àrea de joventut

Especial: Què vols fer aquest estiu?

Especial: Què vols fer aquest estiu?
22/05/2014 10:56

L'estiu ja s'acosta. Hi ha qui no vol fer plans amb antelació, i s'estima més improvisar en el darrer moment. També hi ha qui no sabrà fins a última hora de quins dies disposa per fer vacances i no li queda cap més remei que esperar per poder decidir què farà i on anirà. Però moltes persones que ja saben el pressupost i els dies que tindran volen assegurar-se que podran fer allò que han estat esperant durant tot l'any, i ja s'estan preparant per a l'estiu.

Comença el compte enrere per a les vacances, per això et recomanem consultar la pàgina jove.cat on trobaràs a l'abast tota la informació que et pot ser útil perquè aquest estiu sigui diferent. Trobaràs opcions per conèixer món i viatjar, per fer estades solidàries, gaudir activament de la natura, fer un intercanvi a l'estranger, fer un retir espiritual, treballar, apuntar-te a un curs interessant, fer unes pràctiques, estudiar o fer unes colònies, campaments, casal i altres activitats de lleure per als mes joves...

Si vols fer activitats a la comarca del Pla de l'Estany et recomanem que consultis el recull d'activitats que es va presentar a l'Oficina el passat abril i si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres o venir a l'Oficina!