Servei d'emprenedoria

De la idea al projecte, del projecte a la realitat

Si vols desenvolupar una idea, proposar-te un nou repte, impulsar un nou negoci o projecte, o simplement valorar noves possibilitats de treball... Vine a l'Oficina jove i t'assessorarem!

 

Objectiu del servei

Es tracta d’un servei específic per a joves de fins a 35 anys que s’inclou dins de les línies d’acció comarcals per fomentar l’emprenedoria jove. Des del servei es treballa per impulsar valors, hàbits i capacitats emprenedores, al mateix temps que vol assessorar les persones joves en l’impuls dels seus projectes professionals. 

Aquest servei s’estructura en dos pilars fonamentals:

  • Atenció personalitzada a joves 
  • Programació d’activitats de formació, assessorament, comunicació, sensibilització i d’impuls de la creativitat en temes d’emprenedoria.

 

Per a què serveix? Com funciona?

L’assessorament es basa en l’atenció personalitzada de la mà dels professionals del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Banyoles.

Per participar en qualsevol de les formacions que es realitzin a l'Oficina Jove cal una inscripció prèvia. Recomanem visitar l’agenda de l’Oficina i/o subscriure’s al nostre butlletí electrònic per estar al dia de totes les activitats.

 

Demanar cita prèvia

Per tal de garantir una òptima atenció, oferim la possibilitat de demanar cita prèvia a través de joventut@plaestany.cat o trucant al 972 58 32 11.