SESSIÓ INFORMATIVA NOVA LEGISLACIÓ ACTIVITATS DE LLEURE

Data/hora d'inici:
divendres, 18 de novembre de 2016 19:30
Data/hora final:
divendres, 18 de novembre de 2016 21:00
Event recurrent:
Event únic
Descripció:

 

Formulari d'inscripció a la sessió informativa

El dia 1 de novembre de 2016 entra en vigor el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. Aquest introdueix millores operatives fruit de l’experiència assolida i s’adapta a les mesures de simplificació i racionalització administrava actualment vigents.
 
Aquesta normativa serà d’aplicació a qualsevol de les activitats organitzades que es diguin a terme amb menors de 18 anys fora de l’àmbit familiar i de les competències del Departament d’Ensenyament, sigui quin sigui el moviment, l’associació, l’entitat, la institució, administració, l’empresa privada o la persona física que l’organitzi. També preveu tres nous tipus d’activitats que han de complir el Decret: els casals esportius, les estades o campus esportius i les rutes esportives.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la normativa i les seves especificitats, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la Direcció General de Joventut, amb la col•laboració del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, han organitzat  una sessió informativa que tindrà lloc el 18 de novembre a les 19.30h a la sala La Cúpula (C/ Pere Alsius i Torrent 10 de Banyoles – A sobre el teatre Municipal de Banyoles).