ET SAPS MAQUILLAR?

Data/hora d'inici:
dilluns, 7 de maig de 2018 18:00
Event recurrent:
Event únic
Descripció:

A tothom li agrada sentir-se bé amb el seu aspecte, però no sempre sabem com fer un maquillatge elegant i discret. Si vols aprendre diferents trucs per maquillar-te, si vols saber quins colors s'adiuen més al teu to de pell, si vols conèixer la diferència entre maquillatge de dia i maquillatge de nit... i moltes altres coses aquest curset és per a tu.

Les amigues de la perruqueria - barberia - estètica Nova Dimensió ens han ajudat a preparat un curset de 4 sessions per aprendre a automaquillar-se. El curset està pensat per a joves entre 14 i 18 anys i es farà a Cal Drac tots els dilluns del mes de maig (comença el dia 7) de 18h a 19:30h.

El curs és totalment gratuït, però té places limitades. Si voleu assistir-hi cal que us inscriviu en el formulari que trobareu a l'apartat Inscripcions  del nostre web. El termini d'inscripcions acaba el dimecres 2 de maig.

(Les persones inscrites que no hagin obtingut plaça passaran a formar part de la llista d'espera. En funció del volum de persones inscrites a la llista es valorarà l'opció de fer una nova edició del curset)