Agenda del mes

XERRADA INFORMATIVA HiCONNECT

Data/hora d'inici:
dimarts, 13 de març de 2018 18:00
Event recurrent:
Event únic
Descripció:
El programa HiConnect permet els i les  joves de la comarca del Pla de l'Estany participar en un projecte de voluntariat en diferents albergs de joventut europeus.
Per poder participar-hi només cal tenir entre 18 i 30 anys, un nivell mig d'anglès, fer 40h de formació a l'alberg de Banyoles i ganes de conèixer món!

Les condicions de l'estada a l'alberg estranger són que a canvi de fer un voluntariat durant 5 dies a la setmana, l'alberg garanteix l'allotjament i la manutenció. Durant els dos dies de descans els joves podran aprofitar per viatjar lliurament. Les depeses de desplaçament d'anada i tornada les ha d'assumir el propi jove. 

Aquest és un projecte que va iniciar l'Alberg Rural Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) l'any 2011. En aquest projecte hi participen els albergs de Sant Joan de les Abadesses, Llançà, La Vall d’en Bas i Banyoles.

 

Si tens interès en participar-hi no et perdis la xerrada informativa que tindrà lloc el dimarts 13 de març  a les 18h a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac.

Si vols venir només cal que t'inscriguis.

 

 

 

Properes Activitats

més activitats