Actualitat de l'Àrea de joventut

L'Oficina Jove Cal Drac acull l'exposició fotogràfica que recull els 15 anys del concurs musical Sona 9

L'Oficina Jove Cal Drac acull l'exposició fotogràfica que recull els 15 anys del concurs musical Sona 9
23/11/2015 13:03

 L'exposició "Sona 9, 15 anys en 30 imatges" es podrà visitar a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany del 9 al 21 de desembre. L'horari d'obertura serà dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20h i dimarts i dijous de 9 a 14h.

L'exposició és una retrospectiva visual de l'escena emergent del pop català del segle XXI realitzada pel fotògraf oficial del Sona 9, Carles Rodríguez, des de l'inici del concurs. La mostra presenta la música i els primers temps d'alguns dels artistes més importants del nou pop català a través del concurs Sona 9, com Sapo, Rauxa, Els Amics de les Arts, Manel, La iaia, Nyandú o The Mamzelles. Tots ells van tenir el seu bateig musical al Sona 9.

El que es va engegar com un concurs de maquetes ha esdevingut una plataforma musical, un planter en el qual entrenar i desenvolupar un projecte musical per on han passat dos mil grups i cantants d'arreu dels Països Catalans al llarg d'aquests 15 anys.

La mostra fotogràfica dels 15 anys del Sona 9 té el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.